Els treballs de substitució de l’enllumenat públic segueixen millorant la qualitat lumínica

Els treballs de substitució de l’enllumenat públic segueixen millorant la qualitat lumínica
La substitució de l’enllumenat per tecnologia LED a Riudecols continua endavant. Aquests dies s’ha finalitzat la substitució dels punts de llum de la carretera N-420.

La renovació de l’enllumenat públic continuarà en les pròximes setmanes, aquestes actuacions es duran a terme als següents carrers, Acarredor; Baix; Mig; Dalt i Les Voltes.  Aquesta actuació suposarà una reducció de la despesa energètica associada en prop d’un 61,2% i 36,02 tones equivalents de CO2 i un estalvi econòmic de prop de 8.750 euros.

L’Ajuntament continua així amb les actuacions d’adequació lumínica els carrers del municipi, uns treballs que garanteixen el bon funcionament del servei i s’adapten a les necessitats lumíniques de l’espai públic.

Aquestes actuacions s’integren en Pla d’Acció per l’Energia Sostenible de Riudecols (PAES), el qual deriva del compromís adoptat per l’Ajuntament de Riudecols en el Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses Contra el Canvi Climàtic, i es durà a terme gràcies a l’atorgament d’una subvenció concedida per la Diputació de Tarragona.